Explorati muntii Apuseni

Pasionatii de drumetii, iubitorii de ski , sanius sau orice alta activitate montana sunt asteptati in inima Muntilor Apuseni .

Recomandari

In zona Vartop – Arieseni va recomandam activitati atat pentrul sezonul de vara ( drumetii in aer liber, plimbari cu bicicleta , cu ATV-ul ,plimbari cu caruta trasa de cai , plimbarii cu poneii, vizitarea atractiilor turistice din apropiere) dar si pentru sezonul de iarna ( practicarea sporturilor de iarna , sanius , plimbari cu ATV-ul , plimbari cu sania trasa de cai ,plimbari cu poneii )

Timp liber

Unde ne distram sau relaxam

Ce vizitam ?

Atractiile turistice ale zonei

Unde luam masa ?

Pentru clientii care doresc sa ia masa la restaurant, in jurul nostru sunt diferite locatii care ofera aceasta facilitate

Skiat pe partii

In sezonul de iarna cele 3 partii de ski va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa lasti in urma amintiri frumoase!

Sarituri in bazin

La baza partiei Vartop 2 se gaseste un bazin cu apa pentru sarituri in costum de neopren , locul ideal pentru pasionatii de adrenalina !

Plimbari cu bicicleta

Imprejurimile satului de vacanta Vartop ofera numeroase trasee pentru practicarea mountain bike-ului !

Vi se pare distractiv?
Rezerva acum !

Cascada Varciorog

Aflata in imediata apropiere , Cascad Varciorog este o cadere de apa de o frumusete rara care iti bucura privirea, iti inunda plamanii cu aerul proaspat din apropierea ei, dar si peisajul pitoresc pentru amintiri de neuitat

Groapa Ruginoasa

Un fenomen carstic impresionant lasa locul unui peisaj de poveste !

Ghetarul de la Scarisoara

Aflat in pestera acest ghetar glaciar merita vizitat pentru privelistea minunata care o ofera si locatia deosebita in care se gaseste !

Vi se pare interesant ?
Rezerva acum !

Contactati-ne !

Putem fi contactati la numerele de telefon afisate sau prin email.

Contacteaza-ne pe email

Ne puteti scrie la adresa de mail afisata in pagina principala: info@cabanaapusenilor.ro

Contacteaza-ne telefonic

Ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon
0749-850161 – Dacian sau 0747-978541 – Adriana

Viziteaza-ne personal

Puteti sa gasiti locatia noastra folosind Google Map, faceti zoom pe zona Vartop – Arieseni si click pe Cabana Apusenilor pentru indicatii sau introducand in sistemul d-voastra de navigatie coordonatele : 46.515980 , 22.676649

Please select a valid form