Camera 1

Descriere Camera

Acesta camera are vedere spre partia de ski si este situata la parterul cabanei.Camera este spatioasa fiind dotata cu un pat matrimonial si  un pat  de o persoana, televizor cu ecran plat si internet wi-fi .Baia este vis-a-vis de camera .Tariful pentru acesta camera  de la  300 Ron/noapte.

Rezerva aceasta camera

Obiective montane

Cabana este situata in satul de vacanta Vartop, in Parcul Natural Apuseni, vis a vis de partia de ski Vartop 1 (partia de la Alba). In zona apropiata cabanei se pot vizita mai multe obiective turistice precum Groapa Ruginoasa, Cascada Varciorog, Varful Bihorul, iar la cativa km distanta se pot vizita Ghetarul de la Scarisoara si Cetatiile Ponorului. etc

Televizor cu ecran plat

Fiecare camera este prevazuta cu TV, iar in living exista un TV cu diagonala mare.

Parcare

In vecinatatea cabanei exista o parcare cu plata.

Wi Fi gratuit

Cabana ofera wi-fi gratuit in toate camerele !

Tip dormitor

4 camere sunt de tip en suite, dotate cu dormitor matrimonial, iar o singura camera are baia separata.

La mansarda exista un apartament format dintr-o singura incapere cu baie proprie dotat cu un pat dublu si 2 paturi de o persoana .

Internet

Cabana este conectata la serviciul de internet.

Rezervați această cameră astăzi și rezervați-vă locul.
Cauta disponibilitatea

Pregătiți să rezervați ?

Pentru a rezerva camera va rugam sa selectati numarul de nopti dorite din calendarul de mai jos, adresa de email , numarul d-voastra de contact si camera dorita . Trimiteti formularul de rezervare prin apasarea butonului Rezerva iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma rezervarea. Va multumim !

WP Booking System: Invalid calendar ID.